Logo LAXMI Consult BV

Projecten

In het portfolio van LAXMI Consult vindt u uiteenlopende projecten voor projectontwikkelaars, aannemers en aanverwante opdrachtgevers wereldwijd. Het LAXMI team verzorgt de conceptontwikkeling & marketing, organiseert informatiedagen t/m de verkoop en kopersbegeleiding. Volledige informatie op juridisch-, financieel-, fiscaal- en bouwtechnisch gebied staat bij LAXMI centraal en is het uitgangspunt voor elk project. LAXMI Consult is sinds 1994 betrokken bij projecten in Aruba, Bonaire, Curaçao, Duitsland, Florida, Portugal, Spanje, Nederland en Zwitserland.


Duinovergang

Duinresidentie Klein Dishoek

Dishoek, Nederland
Opdrachtgever - Lovago Middelburg BV

Stelt u zich eens voor: na een heerlijke dag op het strand in Dishoek wandelt u 250 meter over de duinovergang naar uw appartement direct onderaan de duinen; hier geniet u van de privacy, het comfort en de luxe die uw appartement biedt.

Vanaf uw balkon ziet u de strandgangers op het plein komen en gaan. Duinresidentie Klein Dishoek ligt riant en direct aan de rand van bos en duin op eigen grond. Vanuit uw appartement heeft u zicht op de duinovergang die u na enkele minuten brengt naar één van de schoonste Noordzeestranden van Nederland. Duinresidentie Klein Dishoek, duurzaam en milieubewust gebouwde appartementen, met daaronder een lounge, restaurant/beach club, ijssalon, shop en luxe hotelservice. LAXMI is ingezet voor de verkoop van de appartementen in Duinresidentie Klein Dishoek.
WWWLink

More

Duinrand

Buitenplaats Witte Raaf aan Zee

Noordwijk, Nederland
Opdrachtgever - Van Wijnen Recreatiebouw BV

De voornamelijk rietgedekte vrijstaande woningen op Buitenplaats Witte Raaf aan Zee in Noordwijk worden slechts van de Noordzee gescheiden door een smalle duinstrook. Wonen in Buitenplaats Witte Raaf aan Zee betekent wonen in een prachtig landschap.

Of dat nu bij het strand is, met de voeten in het zand of op een duin met fantastische vergezichten over de bollenvelden. Het landschap en het uitzicht over de duinen staat altijd centraal. Buitenplaats Witte Raaf aan Zee staat voor een uitgekiende openbare ruimte, geheel in de stijl van een duingebied. Met veel zorg zijn de grassen, struiken en bomen gekozen die in het duinzand het best gedijen. Ook de woningen moeten qua architectuur, materiaal en kleur perfect bij deze beleving passen. Dit betekent een eenduidige uitstraling en stijl die past bij het gebied. LAXMI tekende voor de verkoop van de woningen in Buitenplaats Witte Raaf Aan Zee.
WWWLink

More

Uitmuntend

Baoase Luxury Resort

Willemstad, Curaçao
Opdrachtgever - Flamingo Ontwikkelingsmaatschappij N.V.

Baoase Luxury Resort, een kleinschalig en sfeervol boetiekhotel, met de meest exclusieve en luxueuze 5-sterrenvilla’s en -suites van Curaçao, onderscheidt zich door privacy en exclusieve ligging.

Het idyllische hotel met privé-eilandje ligt te midden van watertuinen met bloemen en planten aan een zandstrand met een breedte van maar liefst 300 meter, gekoesterd door het azuurblauwe water van de Caribische Zee. De luxe villa’s en suites zijn ontworpen in Aziatische stijl. De bijzondere bouwmaterialen werden uit Zuidoost-Azië geïmporteerd, van hekwerken tot en met kleine boeddha’s. De tuinen zijn rijk aan volgroeide bomen en planten. LAXMI is gevraagd het juridische aspect en het verkoopklaar maken van de villa's ter hand te nemen van Baoase Luxury Resort.
WWWLink

More

 

Distinctie

Tierra del Sol

Oranjestad, Aruba
Opdrachtgever - Tierra del Sol Real Estate N.V.

De ruimtelijke opzet van het masterplan van Tierra del Sol- waarin een 18-holes championship golfbaan gecombineerd is met de bouw van hoogwaardig onroerend goed- maakt een ronde over het 600 hectare grote Tierra del Sol tot een fenomenale belevenis.

Het resort omgeven door meer dan 240 hectare aan ongerepte natuur, ligt op de schilderachtige noordwestelijke punt van Aruba en beschikt over onder andere een op mediterrane leest geschoeid clubhuis, een Golfshop. een zwembad met whirlpool, enkele tennisbanen en een uitstekend geoutilleerd Spa en Fitness centrum. LAXMI heeft de verkoop in Nederland aangestuurd van de villa's van TIERRA DEL SOL.
WWWLink

More

Vakantie

Plaza Resort Bonaire

Kralendijk, Bonaire
Opdrachtgever - Plaza Resort Bonaire N.V.

Aan de westkant van het eiland tussen de hoofdstad Kralendijk en Flamingo Airport, direkt aan het water van de Caribische zee, ligt Plaza Resort Bonaire : een groot parkcentrum met verscheidene voorzieningen zoals verschillende restaurants, zwembad, winkeltjes, tennisbanen, duikschool en een eigen strand.

Om deze faciliteiten heen zijn appartementen, villa’s, suites en studio’s gebouwd. Voor dit vakantieparadijs is een uniek beleggingsplan ontwikkeld waarbij alle huuropbrengsten in een Rentalpool worden gestort en de mede-eigenaren naar gelang hun aandeel meedelen in de huuromzet. LAXMI tekende voor de verkoop van de appartementen in PLAZA RESORT BONAIRE.
WWWLink

More

Luxe

Port Bonaire

Kralendijk, Bonaire
Opdrachtgever - Playa Marina Resorts N.V.

Port Bonaire bestaat uit uiterst luxe in pasteltinten uitgevoerde appartementen en is schitterend gelegen aan de monding van een grote lagune direct aan de Caribische Zee, met prachtig uitzicht over het water en het eilandje Klein Bonaire.

Port Bonaire ligt aan de westkant van het eiland en daardoor in de luwte met een rustige zee. Aan de zeezijde van de appartementen, aansluitend aan de weelderige tuinen ligt een groot terras met een eigen zwembad en kinderbad. LAXMI tekende voor de opzet van de Vereniging van Eigenaars en verkoop van de appartementen in PORT BONAIRE.

More

 

Genieten

Blue Bay Curaçao

Blauwbaai, Curaçao
Opdrachtgever - Blue Bay Golf Resorts N.V.

Blue Bay Golf & Beach Resort is voortgekomen uit de gedachte om iets bijzonders te realiseren.

Het concept biedt de combinatie van een topklasse resort met alle comfort, een spectaculaire golfbaan en volop andere sportfaciliteiten, een parelwit zandstrand met een azuurblauwe zee en -last but not least- zeer hoogwaardig en exclusief onroerend goed in meerdere prijsklassen. LAXMI heeft de verkoop in Nederland aangestuurd van de villa's van BLUE BAY GOLF & BEACH RESORT.
WWWLink

More

Natuur

Park Bostalsee

Nohfelden, Duitsland
Opdrachtgever - Center Parcs Bostalsee GmbH

Het Park Bostalsee ligt in het heuvellandschap aan de noordelijke oever van de Bostalsee. De cottages zijn vervaardigd uit hout, een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De gevels met hun zachte tinten (bruin, geel, groen) gaan harmonieus op in de omringende natuur.

Om ieders privacy te waarborgen worden de cottages in clusters opgesteld. Aan de hoger gelegen oever van het meer biedt meer dan de helft van de cottages een onbelemmerd of gedeeltelijk uitzicht op de uitgestrekte watervlakte. Het aanwezige tropische zwemparadijs Aqua Mundo met het gehele jaar door een watertemperatuur van 29°C. LAXMI is gevraagd om de verkoop van de investeringsformule in Nederland te ondersteunen van de cottages van CENTER PARCS PARK BOSTALSEE.
WWWLink

More

Uitgestrekt

Resort Linstow

Linstow, Duitsland
Opdrachtgever - van der Valk Resort Linstow GmbH

Middenin het uitgestrekte natuurgebied van bossen, graslanden en meren, vlakbij het plaatsje Linstow in Mecklenburg-Vorpommern, op 60 km afstand van Rostock en 150 km vanaf Berlijn, in de nabijheid van de voormalige koninklijke stallen van koningin Wilhelmina en prins Hendrik, is gerealiseerd : Van der Valk Resort Linstow.

Resort Linstow beschikt voor de verhuur over met riet of pannen gedekte vakantiewoningen en hotelkamers. Het grote parkcentrum herbergt o.a. een tropisch zwembad, tennisbanen, restaurants, bowlingbanen, sauna, enz. Daarnaast zijn er 258 percelen welke ter overname worden aangeboden als tweede woning. LAXMI tekende voor de verkoop van de rietgedekte woningen in RESORT LINSTOW.
WWWLink

More

 

Rust

Lakeside Golf & Country Club

Inverness, Florida
Opdrachtgever - Van der Valk Development, INC.

Op een prachtige lokatie in Inverness op slechts 60 autominuten van Orlando Airport, wordt vlakbij Apopka Lake “Van der Valk Lakeside Golf & Country Club”gerealiseerd.

In de nabijheid van een 30 jaar oude, met eikenbomen begroeide, golfbaan, heeft u de keuze uit zeven verschillende villatypen met eigen zwembad of een riant uitgevoerd appartement. Buiten de golfbaan kunt u genieten van een prima restaurant als de Cabaňa Club bestaande uit een groot zwembad met Tikibar, tennisbanen en een fitnesscentre. LAXMI tekende voor de verkoop van de woningen in Nederland van LAKESIDE GOLF & COUNTRY CLUB.
WWWLink

More

Klimaat

Formosa Park Hotel

Almançil, Portugal
Opdrachtgever - Farinveste-Agencia Algarve Investimentos & Informaçãos Lda

Aan de mooiste kust van Portugal, de Algarve, ligt Formosa Park Hotel op slechts 400 m van de Atlantische Oceaan. Formosa Park Hotel bestaat uit riante één- en tweeslaapkamerappartementen met balkon, een zwembad en tuinen.

De appartementen zijn gesitueerd in de zgn. “Gouden Driehoek”, tussen Quinta do Lago, Vale do Lobo en het Ria Formosa Nature Reserve (op 15 min. van vliegveld Faro), waar de crème de la crème van de Europese en Amerikaanse jetset haar sprookjesachtige buitenhuizen heeft: beslist de meest exclusieve locatie aan de Portugese zuid-kust! LAXMI tekende voor de verkoop van de appartementen in SALINAS PARK/FORMOSA PARK HOTEL.
WWWLink

More

Zonnig

Terrazas Costa del Sol

Manilva, Spanje
Opdrachtgever - Groupe Pierre & Vacances Center Parcs

Aan de Costa del Sol, op 50 km van Marbella, biedt het terrasgewijs gebouwde vakantiepark Terrazas Costa del Sol een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee en de Straat van Gibraltar. Terrazas Costa del Sol bestaat uit meerdere gebouwen die verdeeld zijn over het park.

Er is een mooi centraal plein met palmbomen en fonteinen, typerend voor de regio Andalusië. Elk appartement is modern ingericht met hier en daar een Moors accent. Alle appartementen hebben een terras met uitzicht op zee, de tuinen of de zwembaden. Restaurants, bars, en een snackbar verlevendigen het centrale plein van het vakantiepark. Hier heerst, tussen patio's en fonteinen, een rustige en gemoedelijke sfeer. . LAXMI is gevraagd om de verkoop van de investeringsformule in Nederland te ondersteunen van de cottages van TERRAZAS COSTA DEL SOL.
WWWLink

More

 

Uitzicht

Port Scaldis

Breskens, Nederland
Opdrachtgever - Port Scaldis BV

Port Scaldis staat met haar fundamenten in de Westerschelde, één van de drukst bevaren wateren van Europa. Vrijwel nergens aan de Nederlandse en Belgische kust is een plan zo dicht aan het water gesitueerd als Port Scaldis.

Vanuit uw woonkamer en vanaf uw balkon of terras kunt u de zeekastelen op weg naar Antwerpen aan u voorbij zien varen. De sky-line van Breskens is met de realisatie van Port Scaldis blijvend veranderd. Door de cirkelvormige situering van de gebouwen Scaldia, Bressia en Flandria onstaat er per appartement een optimale vrijheid in uitzicht. LAXMI was betrokken bij de verkoop van de appartementen in PORT SCALDIS.
WWWLink

More

Kleurrijk

Village Scaldia

Hoofdplaat, Nederland
Opdrachtgever - Boron America BV

Village Scaldia is een heel apart project op een heel apart plekje: een met zorg gekozen locatie aan de oevers van de Westerschelde. Omringd door het weidse Zeeuws-Vlaamse land, een land met een geheel eigen karakter.

Dat eigen karakter vinden we terug in Village Scaldia: een verzameling bontgekleurde recreatievilla's met een Amerikaanse uitstraling, gebouwd voor mensen die zich willen onderscheiden. LAXMI was betrokken bij de verkoop van de villa's in Village Scaldia.
WWWLink

More

Mondain

Badhotel Domburg

Domburg, Nederland
Opdrachtgever - Badhotel Domburg 1 BV

Badhotel Domburg is slechts 500 meter verwijderd van het brede Noordzeestrand. Ook het pittoreske centrum van Domburg ligt om de hoek. Hier vindt u gezellige terrassen, mooie winkels en historische panden.

Domburg is de oudste badplaats van Zeeland. De combinatie van uitgestrekte bos- en duingebieden, brede stranden en frisse zeelucht maakte de badplaats al in de zeventiende eeuw geliefd. Naast de hotelsuites vindt u in het hotel het Grand Café 1866, Restaurant Zee&Land, vergaderfaciliteiten, een bibliotheek en SPA Domburg. LAXMI was betrokken bij de verkoop van de hotelsuites aan particuliere eigenaren van BADHOTEL DOMBURG.
WWWLink

More

 

Vermaard

Résidence Domburg

Domburg, Nederland
Opdrachtgever - Bouwprojecten Domburg BV

De luxueuze appartementen en penthouses van Résidence Domburg zijn gesitueerd in het lommerrijke "Park Loverendaele" in de directe nabijheid van Badhotel Domburg. De vermaarde badplaats Domburg ligt aan de uitgestrekte zandstranden van Walcheren en de bossen van "De Manteling".

Résidence Domburg is slechts 500 meter verwijderd van het brede Noordzeestrand. Ook het pittoreske centrum van Domburg ligt om de hoek. LAXMI was betrokken bij de verkoop van appartementen en penthouses van RESIDENCE DOMBURG.
WWWLink

More

Romeins

Città Romana

Hellevoetsluis, Nederland
Opdrachtgever - Città Romana V.O.F.

Città Romana is een project wat wordt gekenmerkt door een zuidelijke Romeinse sfeer. Niet voor niets hebben de villa's namen als Quadrato, Canna Palustre, Forum of Castello.

Door de royale opzet en het bijzondere feit dat Città Romana schuil gaat achter (en in) een duinlandschap ademt Città Romana een sfeer uit van rust, natuur en zuiverheid. Twee typen worden in een duinpan gebouwd, dit garandeert optimale privacy. LAXMI was betrokken bij de verkoop van de villa's van CITTA ROMANA.
WWWLink

More

Watersport

Port Greve

Brouwershaven, Nederland
Opdrachtgever - Recreatiepark Port Greve BV

Port Greve dankt zijn succes niet op de laatste plaats aan ziijn uitstekende ligging direct aan het Grevelingenmeer. Het park ligt daarnaast op korte afstand van het Noordzeestrand. Het Parkcentrum beschikt over een eigen supermarkt, restaurants, café, tennisbanen, midgetgolf en binnenzwembad.

LAXMI was betrokken bij de verkoop van de villa's, centrum- en strandappartementen van PORT GREVE.
WWWLink

More

 

Zinnenprikkelend

Poort van Bloemendaal

Bloemendaal aan Zee, Nederland
Opdrachtgever - Ontwikkelingsmaatschappij Bloemendaal BV

Bloemendaal aan Zee, omarmd door duinen, strand en Noordzee is een van de mooiste en meest exclusieve badplaatsen van Nederland. In deze prachtige omgeving, grenzend aan Nationaal Natuurpark De Kennemerduinen, ligt op een absolute toplocatie boven op de duinen, een opvallend object: Poort van Bloemendaal.

De zon onder te zien gaan in uw voortuin van strand en Noordzee aan de zinnenprikkelende kust van Bloemendaal is absoluut uniek! LAXMI was verantwoordelijk voor de verkoop van de hotelappartementen van POORT VAN BLOEMENDAAL.
WWWLink

More

Karakteristiek

Watertoren IJmuiden

IJmuiden, Nederland
Opdrachtgever - De Nieuwe Stad BV

Een zeldzaamheid. Om midden in de bedrijvig zoemende Randstad zo’n unieke woonplek of woon-werkplek te vinden. Een thuis op stevige grondvesten, met oneindigheid eromheen. Een plaats die getypeerd wordt door ruimte, rust en vrijheid. Authentiek, met karakter en privacy, op hoog niveau en in een beschermd Rijksmonument.

De Watertoren van IJmuiden krijgt een tweede leven door de constructie van een elftal lofts binnen dit karakteristieke monument. Het industriële erfgoed uit 1915 geeft kaders, een stoere stevigheid waarbinnen u in hoge mate uw eigen sfeer kunt bepalen en creëren. LAXMI was verantwoordelijk voor het juridische aspect en het verkoopklaar maken van de loft's van WATERTOREN IJMUIDEN.
WWWLink

More

Veilig

Résidences Sarine

Chȃteau d'Oex, Zwitserland
Opdrachtgever - V.D. Valcon Constructions S.A.

De chalet-appartementen van Résidences Sarine liggen aan de rand van het rivierdal van de rivier La Sarine op een hoogte van 970 meter nabij het gezellige centrum van Chȃteau d'Oex. Het mondaine skigebied van Gstaad ligt slechts enkele kilometers ver.

Zonder overdrijving kan hier worden gesproken van de absolute top als het gaat om waardevastheid, kwaliteit en architectuur (van het bekende architectenbureau Kopf en Mottier). U investeert in zekerheid en oneindig vakantieplezier. LAXMI is verantwoordelijk voor het juridische aspect, het verkoopklaar maken en verkopen van de chaletappartementen in RESIDENCES SARINE.

More

 

Contact

LinkLAXMI Consult BV
Damplein 12 C
4331 GD Middelburg

Contactpersoon Marco van Belzen
Linkinfo@laxmiconsult.nl
Link+31 (0)653849801